mynewspapers.net

Hur att lägga tegel pelare för verandor

Hur att lägga tegel pelare för verandor


Tegel pelare på en veranda mycket majestic utseende, och lösa en mängd problem för villaägare när installeras korrekt. Fula metall stolpar kan lätt döljas från vyn, och nya tegel pelare kan utformas som ett komplement till den befintliga yttre fascian i hemmet. Landskapsplanering kan vara omgjorda till skalan, vilket ger verandan en mer "tilltalande" eller "permanenta" look. Tegel pelare är också mycket starka, och kommer att överleva metall- eller trähylla stödstrukturer. Bäst av allt, om tegel pelare är lätt.

Instruktioner

• Mäta din befintliga altan med ett måttband och rita en skala kopia på papper med en penna. Fastställa kvantiteten, höjd och bredd av tegel pelare du vill konstruera och lägga dessa till ritningen. De tre vanligaste tegel pelare storlekarna är 12 inches square, 16 inches square och 32 inches kvadrat.

• Förbereda markytan där pelarna kommer att installeras. Det bör vara rena, torra och fria från någon löst skräp. Eftersom tegel pelare är extremt tunga, är det bäst att lägga pelarna på ett betongfundament eller platta.

• Blanda en påse med murbruk i en skottkärra. Applicera murbruk, med hjälp av en murslev, på den första "kursen" (layer) av tegel, utsläppande 3/4 tum av murbruk på ena sidan och kanten av tegel, sedan placera den ner. När du har slutfört din första kurs i pelaren, Knacka försiktigt tegelstenar med din handflata som sittplats för dem. Se till att de är nivå och torget i alla dimensioner, med hjälp av mason's nivå.

• Lägger din nästa kurs av tegel, men stagger blocken så att inga två kurser har tegel tillsammans i linje. Efter tre kurser av tegel, sätta löst grus och murbruk inuti pelaren skall stärkas. Efter varje tre kurser av tegel, noggrant mäta och justera blocken, använder en mason's nivå. Pelaren måste vara helt vertikal på alla sidor, och plan och jämn på högsta banan.

• Lägger de nästa tre kurserna av tegelstenar, fortsätter vacklade placering. Efter om sex kurser av tegel, igen satt löst grus och murbruk inuti pelaren skall stärkas. Noggrant mäta och justera blocken igen, använda en mason's nivå, sedan en plumb guppar. Justera tegel kurser efter behov.

• Kratta tegel murbruk lederna med en mason rake efter varje sex kurser är komplett. Försök att vara konsekvent med den kratta så att alla murbruk leder ser likadana ut. Fortsätta att lägga kurser av tegel i vacklade mode tills du når önskad höjd på din pelare. Fyll pelaren med grus och murbruk som du framsteg, och rake alla murbruk lederna konsekvent.

• Borsta den färdiga pelaren med vatten och en mason's borste för att avlägsna alla torkade murbruk sammansatt från ansiktet av tegelstenar efter sex timmar. Låt pelaren för att torka över natten innan du tillämpar någon kraft i det från något håll.