mynewspapers.net

Hur att lägga språngbrädor för en gångvägStepping stone gångvägar hjälpa omvandla en vanlig väg till ett mer naturligt och inbjudande spår över din gård eller trädgård. En stegmotor stenen gångväg bör ta mindre än en dag att installera helt, oavsett om du lägga språngbrädor ensam, eller omge dem med en grus kantlinje. Denna process är så lätt att alla barn som är stark nog för att lägga språngbrädor kan hjälpa dig med projektet.

Instruktioner

• Kratta området där du vill placera stegmotor sten gångvägen ta bort grus och kvistar från din arbetsplats.

• Ange språngbrädor på plats ovanpå i gräset, för att hjälpa dig att hitta exakt hur du vill placera gångvägen och hur långt ifrån varandra att ställa in stenarna. Gå över språngbrädor för de är fördelade ordentligt för de olika framsteg av dina hushållsmedlemmar. Även om steglängd varierar, är ett perfekt mått för avståndet mellan språngbrädor mellan 10 inches och 14 inches.

• Tryck spaden i marken direkt runt varje språngbräda, beskriver varje sten innan du lyfter stenen sin plats. Använda spåren slog i marken för att guida dig i att ta bort bara mängden sod nödvändigt att placera varje sten.

• Ställa in stenarna i deras motsvarande arealer och packa varje sten i marken av stäpp och gå på stenen. Se till att stenen sitter direkt mot marken och inte vingla eller lyfta under gångtrafik.