mynewspapers.net

Hur att lägga självhäftande plattor runt en toalettSjälvhäftande vinyl plattor ger ett snabbt sätt att uppdatera golv i praktiskt taget alla rum i ditt hem. Denna prisvärda golvbeläggningen kommer i olika storlekar, men 12 av 12 inches är den vanligaste. Självhäftande plattor säljs av fallet och kommer med tryckkänslig självhäftande redan tillämpas på baksidan av brickan. En av de mest utmanande aspecst att installera självhäftande plattor blir brickorna för att passa runt en fixtur som en toalett.

Instruktioner

• Ta bort någon gammal golvbeläggning eller förbereda ytan att lägga självhäftande plattor på gammal golvbeläggning. Självhäftande plattor kan installeras ovanpå andra vinyl, trä eller betong golv som ytan är ren och jämn. Ren ytan med vatten och milt rengöringsmedel. Med hjälp av en skrapa blad, skrapa bort eventuella gamla lim och fogmassa. Sopa bort eventuellt skräp med en kvast och SOPSKYFFEL.

• Installera kakel på det sätt som föreslås av tillverkaren. Det finns olika planer för installation beroende på storlek och utformning av din kakel. I allmänhet föreslår rekommenderas installation för att börja med att hitta mitten av rummet och arbeta utåt mot väggarna. När du når hinder, till exempel en toalett, gör en mall och skära plattor att passa, med en rakkniv kniv.

• Gör ett mönster för brickor runt toaletten. Börja med att mäta avståndet mellan närmaste full brickor och toaletten. Överföra dessa mätningar på en av din skrot uppbackning papper från din kakel. Klipp ut mönstret och göra justeringar tills du får en perfekt passning. Upprepa detta mönster beslutsfattande för alla återstående brickorna för att slutföra installationen runt toaletten.

• Spåra mönster på kakel, med en blyertspenna. Klipp ut brickorna i linje och installera enligt tillverkarens anvisningar. För att slutföra installationen, täta skarven mellan kakel och toaletten med en tunn sträng av vattentät fogtätning.