mynewspapers.net

Hur att lägga Plywood golv i en trädgård skjul

Hur att lägga Plywood golv i en trädgård skjul


Ett skjul är ett säkert ställe att hålla dina verktyg och utrustning så att de är säkra från kladdiga fingrar och elementen. Kala golvet bodar har ett klart ofördelaktigt läge eftersom de bara skydda din utrustning från fem av sex möjliga sidor där tjuvar eller element kan ange. En korrekt byggt skjul har golv bjälklag för att ta vikten av många verktyg och även din åkgräsklippare. Dessa bjälklag är stödsystemet för ditt golv. Tjock plywood kommer att stödja vikten. Behandlade plywood behövs för att bekämpa fukt.

Instruktioner

• Klipp spetsen av en tub av konstruktion lim med cutter i handtaget på din täta pistol. Skjut in verktyget punktering på din pistol i självhäftande röret punktera membranet inuti öppen spets. Lägg röret till din täta pistol. Applicera en sträng av limmet längs varje golv reglarna i Boden.

• Låg plywood längs golvet reglarna. Placera varje bit plywood i mitten av en reglar. Köra skruvar genom plywood och i reglarna med Phillips lite på din borrmaskin. Installera en skruv varje 8 inches längs varje reglar.

• Sträcka måttbandet över de kortare spännvidder. Mät och markera plywood för att passa dessa mindre mellanrum. Rita penna med din tacksam som en rak kant. Skär längs penna linjer med din cirkelsåg. Installera dessa mindre bitar av plywood tillsammans med full täcker redan på plats.