mynewspapers.net

Hur att lägga keramiska golvplattor diagonaltNär du har beslutat om keramiska plattor för ditt nya golv, Välj en layout som din nästa steg. En diagonal layout skapar drama i rummet och belyser golvet över rummets mer grundläggande strukturerar. Även om professionell installation av diagonal keramiska plattor garanterar rätt layout, kan en husägare slutföra detta projekt själv för en bråkdel av priset. Förbereder golvet och lägga ut din kakel innan mortel för att förhandsgranska ditt projekt innan det blir permanent.

Instruktioner

• Rensa rummet av hinder inklusive möbler, ofixerade apparater och trim runt golv, som golvlister. Sopa och vakuum betongplatta eller undergolvet. Om nödvändigt, nivå golvet: sand eller slipa ner hög ställen, och gälla den låga vinkeln flytande golvnivå.

• Kontrollera rummet för att se till dess vinklar är helt fyrkantig och att väggarna inte böja. Åtgärd 3 fot från ett hörn på ena väggen och markera platsen. Mäta 4 fötter från samma hörn på angränsande väggen och markera platsen. Mät avståndet mellan de två varumärkena (hypotenusan i en triangel som du just skapade). Om avståndet är exakt 5 fot, är rummet fyrkantiga.

• Mått till centrum på rummet. Markera två krita linjer vinkelrätt mot varandra i mitten av rummet för att bilda ett kors i centrum. Använda tacksam för att avgöra att de två krita linjerna är exakt vinkelrätt mot varandra.

• Markera varje av de två raderna i två ställen varje, med alla fyra markeringar fördelade lika från centrum över. Det spelar ingen roll hur långt upp eller ner varje rad är märket, så länge de är lika på varje rad. Att märkningar som långt från centrum som kan finnas helt i rummet. Fäst en krita linje som förbinder alla fyra prickar de som gränsar till det, bildar en diagonal låda i mitten av rummet.

• Använd rutan diagonal i centrum av rummet som en guide för att lägga plattor. Lägga plattor torr, inklusive injekteringsbruk distanser, och justera om nödvändigt att undvika att ha små triangeldelning skära plattor på ena sidan av rummet. Markera de plattor som behöver skära och skär vid behov.

• Använda en murslev, tillämpa ett jämnt lager av murbruk på golvet enligt tillverkarens rekommenderade tjocklek. Som brickor i morteln början på den längsta fri väggen och arbetar mot den andra sidan. Tryck inte på brickor i morteln tills hela golvet har ställts in så att du kan justera brickor som behövs. Använda injekteringsbruk distanser för att skapa enhetliga fogarna.

• Knacka på mitten av varje ruta med en gummiklubba att ställa in det i mortel. Låt murbruket torka enligt tillverkarens anvisningar innan du ansöker injekteringsbruk.

• Ta bort injekteringsbruk distanserna. Scoop vissa injekteringsbruk med hjälp av ett laminerat injekteringsbruk float. Holding injekteringsbruk flötet på en flack vinkel på golvet, sopa injekteringsbruk över murade kakel. Skrapa bort överflödig injekteringsbruk med injekteringsbruk flottören. Rensa bort injekteringsbruk återstoden med en ren våt svamp, doppad i vatten ofta att skölja bort injekteringsbruk.