mynewspapers.net

Hur att lägga kakel & reparation konkreta sprickor i golvet

Hur att lägga kakel & reparation konkreta sprickor i golvet


När du planerar att installera kakel på ett betonggolv, måste sprickor i betongen repareras. Sprickor att skapa områden av sub golv som inte är nivå och orsaka svaga punkter. Sub golv som inte är lika eller har stora sprickor kommer att skapa svaga eller upphöjda områden i kakel. Sprickorna i en konkret undergolvet repareras med en färdig mix konkreta patch innan installationen av kakel.

Instruktioner

• Häll en 1/4 påse med konkreta lapp i en 5-gallon hink. Långsamt tillsätt vatten till den konkreta mix och använder en variabel hastighet drill och mixer bit för att smälta den konkreta patchen och vatten. Håll skopan tätt mellan båda fötterna när du blandar konkreta patchen eller skopan kommer att snurra och kasta konkreta patch överallt. Den slutliga blandningen bör inte tjockare än en brownie mix.

• Sprida ett jämnt skikt av konkreta lapp över alla sprickor. Slät betong plåstret med murslev så att det är nivå med den omgivande golvytan. Blanda mer konkreta patchen som behövs.

• Tillåt konkreta plåstret torka innan du installerar kakel golv.

• Åtgärd för att hitta mittpunkten av den norr väggen i rummet som du vill installera kakel i. Gör en penna Markera på undergolvet. Hitta mittpunkten av södra muren eller väggen mittemot första väggen du mätt. Markera den centrala platsen på golvet.

• Be en hjälpare att hjälpa dig med stretching en krita linje tätt över golvet på centrum blyertsmarkeringarna du gjort. Lyft den krita linjen och låt den nafsa tillbaka ner. Krita kommer att skapa en linje över golvet. Upprepa alla steg på den östra och västra sidan av rummet. Undergolvet är indelade i fyra separata rutor.

• Lägg till ungefär 2 inches av vatten i botten av en 5-gallon vatten. Häll 1/4 påse med thinset i hinken. Blanda thinset och vatten med en variabel hastighet borr och borra lite. Tillsätt vatten och thinset till hink tills du har blandat 1/2 av påsen. Låt thinset sitta i hinken enligt tillverkarens rekommenderade mängden tid. Detta är vanligtvis 10 till 15 minuter. Thinset blandningen bör likna samstämmigheten i pudding.

• Använda kakel murslev för att sprida thinset på baksidan av fyra brickor. Ange varje kakel i centrum av rummet där krita linjerna möts. Det ska finnas fyra brickor att skapa en kvadrat. Plats distanser mellan varje kakel till jämnt utrymme dem isär. Ett kakel installationen startas i centrum av rummet skapar även stora skurna plattor när du når den yttre omkretsen av rummet.

• Fortsätta om två plattor i taget från centrum brickor tills du kommer till en vägg som är borta från huvudentrén till rummet. Senaste plattan kommer att behöva skäras med våta såg. Avsluta om nästa att den sista raden med kakel från vägg till vägg innan du slutför den skurna raden mot väggen. Starta om varje ny rad av kakel börjar med centrum kakel och arbeta dig över och ut ur rummet. Låt plattan att sitta över natten före injektering det.

• Ta bort alla distanserna från fogarna. Blanda en 1/2 påse med slipat golvet kakel injekteringsbruk. Lägg till 2 inches av vatten i botten av en hink. Lägga till injekteringsbruk i vattnet och blanda lösningen med lite variabel hastighet drill och mixer. Tillsätt mer vatten blandningen om fogarna är för torr. Injekteringsbruk blandningen bör vara konsekvensen av en brownie mix. Fyll en andra 5-gallon hink med rent vatten.

• Spridningen injekteringsbruk över fogarna i ett 3-fots med 3-fots område en startplåt injekteringsbruk. Håll fogarna i 45 graders vinkel när du sprider injekteringsbruk. Placera av flottören kommer fylla i fogarna och dra överskott injekteringsbruk utanför linjerna.

• Doppa en kakel svamp i rent vatten och vrid ur den. Placera svampen platt på fogarna och dra svampen mot dig. Gäller inte överdrivet tryck i fogarna. Svampen används till slät att fogarna. Skölj svampen och använda kanten att noga tvätta kakel runt i fogarna.

• Fortsätta injektering och tvättning kakel tills alla fogarna har fyllts. Tillåta injekteringsbruk att torka över natten och tvätta hela golvet.