mynewspapers.net

Hur att lägga Block markstenDin gångväg ger besökarna deras första intryck av ditt hem. Brick asfaltläggare kan göra skillnaden mellan en vanlig gångväg och fantastiska curbvädjan. Att se till att din uppfart visar sig så vackert som möjligt, och att undvika frustrerad och bortkastad tid, är det viktigt att noga följa anvisningarna.

Instruktioner

Göra din främre promenad vackra med tegel marksten

• Besluta om din design och göra en ritning. De mest populära har basketweave, fiskbensmönster (på 45 grader och 90 graders vinklar), bår. Basketweave asfaltläggare är lätt eftersom tegelstenar inte behöver klippas.

• Ta bort befintliga gångvägen. Använda en slägga och plocka yxa att bryta upp gamla trottoaren. Arbetet blir lättare om du skapar luckor eller hål i trottoaren så att du kan bryta och bända upp bitarna.

• Gräva ut området ny gångväg till ett djup av cirka 8 inches. Lägg tryckimpregnerat virke kantning på vardera sidan. En gång inopererad, toppen av kantning bör bara knappt synlig över gångvägen, så bygga upp området under 6 x 6 med smuts att uppnå denna synlighet. Hammer insatser eller spikar i smutsen på ytterkanten av styrelser, djup ca 1 tum under toppen; Upprepa varje 5 till 6 fötter kvar överensstämmer med avståndet för spikar.

• Häll en 2-tums bottenlagret av stora grus i området Stockbåt och som lägger en annan 2 inches av pea grus. Nästa lägga landskap lakan att undertrycka ogräs och gräs. Häll 2 inches av sand ovanpå tyget, och använda en avdragare ombord, minst lika bred som gångvägen, till mjuka sanden. Kom ihåg att kantning bör stiga bara något över gångvägen, så håll sanden ungefär 2 inches under toppen av kantning. Kontrollera med en snickare att sanden är ännu.

• Lägger tegel marksten, att trycka dem så tätt tillsammans som möjligt. Med en gummiklubba, tryck på dem ordentligt på plats. När blocken är på plats, sprida sand över dem för att fylla i sprickor och våt gångvägen ner. Gratulera dig själv, du har bara bygga en gångväg.