mynewspapers.net

Hur att lägga återvunnet trä golv

Hur att lägga återvunnet trä golv


Om du letar efter ett miljövänligt golv alternativ som inte bara ser bra ut men är mångsidig, varm och slitstark, ser längre än återvunnen brädorna. Med hjälp av brädorna som har varit åter slipat från gamla trä t.ex balkar, eller har varit golvbrädorna i ett gammalt hus som har rivits, du kommer att spara nya träd huggs ner, plus får du förmodligen intressantare och mer motståndskraftig trä och du kommer att få ett golv genomsyras av ålder, karaktär och historia. Om du kan använda en hammare och såg, installera golvbrädorna är inte så svårt som det låter.

Instruktioner

• Lägg återvunnen brädorna in i rummet där du kommer att installera dem och låt stå i minst en vecka att acklimatisera sig. Styrelser kan krympa eller expandera beroende på temperatur och fukt innehåll av rummet. Under denna tid, ta bort alla gamla naglar eller annan hårdvara från återvunnen brädorna. Kontrollera för flisor och ta bort eller sand ner.

• Förbereda undergolvet. Om om över bjälklag, kolla de är alla ljud. Om om över en fast trä undergolvet eller en konkret undergolvet, är det bäst att täcka det med ett lager av byggmästare filt eller röda kolofonium papper. Om betongen är fuktig, kan du behöva installera en damp-proofing membran.

• Mått i rummet för att kolla det är fyrkantiga. Om inte, kommer ni att lägga brädorna för att kompensera för detta "unsquare-ness" av avsmalnande styrelser på ena eller båda sidorna av rummet. Ta bort golvet trim gjutning av levering ut försiktigt med en bred mejsel. Markera en startlinje 1/4 tum ut från rakaste väggen. Detta är rörelsefog och styrelser att expandera och kontrakt. Det kommer oftast att täckas genom gjutning när ersättas.

• Låg den första styrelsen längs startlinjen och spik på plats. Om tungan och räfflad golvbrädorna, låg med räfflad kant mot väggen. Om om över bjälklag, styrelser måste vara perpendicualr att reglarna och spikas på reglar raderna och alla leder måste vara över reglarna. Om om över en solid undergolvet, ragla styrelser att förhindra att skapa linjer tvärs över rummet.

• Spik nästa styrelsen i slutet av den första styrelsen och Fortsätt tills du når slutet väggen. Kom ihåg att lämna rörelsefog på slutet väggen.

• Låg flera rader av golv (utan spikning) för att kontrollera warped styrelser, defekter och färgmönster. Detta kallas "inredningar" golvet. Ordna styrelser för att skapa den bästa kombinationen av ådring och färg. Spika varje styrelse på plats, från slutet väggen till slut vägg. Se till att textilelektroderna tillsammans genom att trycka med ett block av trä eller med hjälp av en golv domkraft som innehar styrelser tillsammans som du spika dem.

• Skär de sista längderna av styrelsen att passa den slutliga utrymme, att komma ihåg att möjliggöra rörelsefog.

• Avsluta med slipning och färgning vid behov och modernisera styrelserna med en skyddande yta som lack, polyuretan, vax eller olja. Ersätta den trim gjutning.