mynewspapers.net

Hur att ladda en iPhone att inte vända på

Hur att ladda en iPhone att inte vända på


En iPhone som inte startar kan plågas med en av många problem. Det första området att felsöka är ett dött batteri. Om ett dött batteri är ditt problem, kan du ladda iPhone utan att vrida på den. Om batteriet är helt död, måste det ta betalt för två till tre minuter innan låg batterinivå varningen visas på skärmen och ytterligare två till tre minuter innan du kan använda den. För att ladda en iPhone som inte startar, Använd en av samma tre metoder använder du för att ladda en iPhone som är påslagen.

Instruktioner

• Anslut din iPhone till ett eluttag med USB-adaptern och dockningskontakt till USB-kabel som var förpackad med din iPhone. Anslut den dock änden av kabeln till din iPhone och USB-änden av kabeln i nätadaptern. Anslut nätadaptern till vägguttaget. Vänta 10 till 15 minuter och försöker aktivera iPhone genom att trycka på knappen "på / sova/vakna" på ovansidan av enheten.

• Anslut iPhone till datorn via dockkontakt-till USB-kabel som var förpackad med din iPhone. Anslut den dock änden av kabeln till din iPhone och USB-änden av kabeln i nätadaptern. Vänta 10 till 15 minuter och försöker aktivera iPhone genom att trycka på knappen "på / sova/vakna" på ovansidan av enheten. Anslut inte din iPhone till en dator som är låg på makt eller viloläge, så det kommer att rinna ström från din iPhone i stället för laddning det.

• Anslut iPhone till din bil med en iPhone billaddare. Ansluts dock slutet av din iPhone och den andra änden av laddaren i cigarettändaruttaget/elektriska uttaget i bilen dock slutet av laddaren. Vänta 10 till 15 minuter och försöker aktivera iPhone genom att trycka på knappen "på / sova/vakna" på ovansidan av enheten.