mynewspapers.net

Hur att kvalificera gratis tandvård behandlingarAlla vill ha friska tänder och tandkött, men ofta få den nödvändiga tandvården är en utmaning på grund av kostnaden. Många människor behöver söka gratis tandvård behandlingar eftersom de inte har tandvårdsförsäkringen, deras tandvårdsförsäkringen täcker inte det förfarande de behöver eller inkomsten är låg. Med lite forskning är det möjligt att hitta ställen som erbjuder gratis tandvård. Det finns flera steg att följa för att kvalificera sig för behandlingar.

Instruktioner

• Be din nuvarande tandläkare office personal oavsett om de ger gratis tandvård behandlingar eller finansiering från andra källor för behandlingar. Ring eller maila några andra lokala tandläkare som kan ge gratis eller prisreducerad sjukvård.

• Ring eller maila din county eller statligt socialbidrag avdelning. Be om en lista över kliniker som arbetar med patienter som behöver ekonomiskt stöd för sin vård. Dessa är ofta gemenskapen vårdcentraler och kliniker. Fråga om ditt område har några program som hjälper betala för tandvård kostnader. Även fråga om det finns lokala tandvårdskliniker, såsom privat praxis, som tillhandahåller gratis tjänster.

• Bestäm vilken klinik du ska arbeta med att ta emot din tandvård. Kliniken kommer att kräva dig att kvalificera gratis tandvård genom att tillhandahålla information om dina omständigheter.

• Fråga kliniken eller tandläkarpraktik vilken information du måste ange för att kvalificera gratis tandvård. Inkludera din självdeklaration dokument för det senaste året ofta denna information kommer att, samt betala stubbar för ditt jobb eller annan inkomst information om du är egenföretagare. Du kommer att behöva bevisa att din inkomst är lägre än ett visst belopp och att du, därför kvalificera gratis vård. Förmodligen måste du fylla i en ansökan för kostnadsfria tjänster som behöver du förmodligen att ge information om din anställningsform, inkomst och levnadskostnader.

• Samla in den information som kliniken har begärt, slutföra alla nödvändiga program och skicka alla ifyllda uppgifter till tandkliniken.

• Vänta med att få svar från kliniken som kommer att berätta om du har rätt till fri tandvård. Ge eventuell ytterligare information som begärs. Följa upp genom att ringa tandkliniken om du inte har fått svar på din ansökan godkännande inom rimlig tid.

• Om du inte kvalificerar gratis tandvård från kliniken med som du tillämpat, söka andra resurser gratis sjukvård, såsom andra dental kontor och kliniker. Om det behövs, titta på gratis tand-och sjukvård i en närliggande ort eller stad.