mynewspapers.net

Hur att köpa Nike Golf produkter som ett litet företag

Hur att köpa Nike Golf produkter som ett litet företag


Är en golfshop komplett utan tillsats av Nike produkter till salu? Många av världens bästa golfare använder nu Nike produkter. Nike golf produkter har gjort enorma framsteg i golfutrustning de erbjuder. Många amatör golfare vill naturligtvis möjlighet att köpa Nike produkter, som av många anses vara några av de bästa produkterna som finns.

Instruktioner

• Öppna ett konto med Nike Golf. För att ställa in en Nike konto gå till bli nike.net och klicka på en auktoriserad återförsäljare. Kundservice ger dig all information du behöver samt din Nike golf representant kontaktinformation. Fylla i kreditansökan, ge business referenser och bankkontoinformation. Du måste ha en kredit utvidgas så att den del av öppna ett konto. Dessutom måste du ange information om din business-licens och federal tax ID-nummer. Kontakta säljare att ställa in ett möte.

• Träffa den Nike golf-representanten. Säljaren måste vanligtvis godkänna det nya kontot. För att öppna en golf-konto måste du sälja golf detaljhandel produkter. Som kommer att ge en naturlig passform att främja varumärket Nike golf. Den Nike-representanten kommer att göra ett företag planerar att starta och utveckla din verksamhet med Nike.

• Beställ Nike golf. Nike är en av de golf företag som kan utrusta din hela butik med produkt, allt från skor, kläder, bollar, tillbehör och klubbar. Ofta hittar du en golfshop kommer att stödja ett märke tyngre än de andra. En golf professional är oftast på personal med ett visst företag. Nike erbjuder mycket givande incitament och rabatter för mer produkten din beställning. Om du stöder Nike kommer de göra stödet för din golfshop. Nike är dessutom mycket lätt att arbeta med. De tar ofta några produkten tillbaka i slutet av året och fråga krediter för framtida beställningar.