mynewspapers.net

Hur att kondensera QuickTime-Video för e-post

Hur att kondensera QuickTime-Video för e-post


Skicka en QuickTime video via ditt e-postkonto är möjligt men det har sina begränsningar. Storleken och kvaliteten på videon måste minskas för att göra det tillräckligt liten för att skicka som e-postbilaga. För att kondensera video behöver du programvara som klarar hantera QuickTime-format.

Instruktioner

• Bestäm storleksbegränsningarna av e-postbilagor. De flesta e-tjänster som Yahoo! och Hotmail har fastsättning storleksbegränsningar mellan 10 megabyte och 20 megabyte. Tjänsteleverantörer ökar alltid dessa siffror, dock, så kolla med din egen e-postleverantör att avgöra den exakta begränsningen. I varje fall måste QuickTime-video storlek vara mindre än detta antal.

• Installera video konvertering programvara på din dator. De flesta video konvertering programvara kan arbeta med QuickTime-format, men dubbelkolla för att se till. Varje program bör lista de format den kan mata in och de det kan produktionen. QuickTime måste vara på båda listorna. Populära konverteringsprogram inkludera: QuickTime Pro, Adobe Media Encoder, TMPGEnc XPress, Autodesk renare, Canopus ProCoder och AVS Video Converter. Gratis konverterare inkluderar: MediaCoder och Super. Några av dessa finns för både PC och Mac, medan några är endast tillgänglig för PC. De kommersiella omvandlare tenderar att ge fler alternativ för hur filer konverteras och uppdateras regelbundet som nya format och operativsystem skapas. När du bestämmer dig om det bästa programmet för dig, installera det och du är redo att konvertera.

• Öppna källvideon. För alla videokonvertering program måste du välja källa video, som är den ursprungliga QuickTime-filen. Lägg till filen genom att helt enkelt bläddra genom din dator för att hitta filen.

• Ange mål video storlek. Behöver du utgång med video som är liten nog till e-post genom att ändra storleken på videon. Många video omvandlingen program visar dig den exakta storleken på videon kommer att vara enligt de inställningar du väljer. Andra program gör inte, och du måste räkna ut det genom försök och misstag. En gemensam video storlek som används på Apple iPod är 320 x 240 pixlar. Allt mindre kommer att vara svårt att titta på och något större kanske för stor för att skicka. Prova ett antal storlekar tills du är nöjd med kvaliteten på den resulterande videon.

• Ange målet video kodning format. Välj en codec som komprimerar video data till en mindre storlek. Ett populärt QuickTime video kodning format för kondenserande filer till små storlekar är H.264. Väljer du den video codecen, måste du välja den video kvaliteten i fönstret "komprimeringsinställningar" av programmet. Välj den högsta inställningen som möjligt medan du fortfarande håller videon tillräckligt liten för att skicka. Använda prova för att avgöra den resulterande storleken på videon.