mynewspapers.net

Hur att isolera under lönegrad källarväggar

Hur att isolera under lönegrad källarväggar


Under årskurs kan källarväggarna förbli mycket kallare än väggar som finns ovanför klass på grund av fukt i omge smutsar. Det är viktigt att du använder flera metoder för isolering att ordentligt täta och hålla fukten ur källaren. Korrekt isolerande din nedan grade källaren väggar kan bidra till att minska din uppvärmning och nedkylning räkningar, samt göra din källare bekvämare. Denna metod bör användas för att isolera en befintlig källare.

Instruktioner

• Gräva ett dike cirka 18 inches djup och två fötter brett runt grunden för ditt nedan grade källare. Ren synliga väggen med en hård borste för att avlägsna smuts och skräp.

• Se till att den tidigare installerade fuktspärr i god form. Applicera ett lager av bituminösa beläggning, tillgänglig från en byggnad leverans butik, för att den fuktiga proofing material med en stor pensel att reparera någon skadad eller sprucken områden. Tillåta bituminösa beläggning torka i cirka fyra till sex timmar innan du fortsätter.

• Tätning runt alla yttre vatten kranar, eluttag, avgaser ventiler och gas linjer med en vattentät tätningsmedel lämpliga för dina väggar i källare. Skall tillämpas tätningsmedel hela vägen runt fixturen. Att tätningsmedlet att torka i två till fyra timmar.

• Lossa den nedre kanten av ditt hus ytterväggar så en bit av blinkande kan installeras. Skjut blinkande under kanten av vinyl, så det kommer att utgöra ett ytterligare skydd mot fukt.

• Installera ett lager av isolering av väggar runt källaren grunden. Välj en hög densitet expanderat polystyren som är dimensionerade för en nivå R-5. Säkra frigolit till betongfundament med en kraftig konstruktion självhäftande eller små galvaniserad spik.

• Låg ett lager av väggisolering platt mot botten av din dike runt källaren grunden och tryck den mot marken. Denna horisontella lager av isolering kallas metoden förkläde, den mest kostnadseffektiva metoden för isolerande en förbyggda nedan grade källare.

• Bifoga tryckimpregnerat 2x4s till utsidan undersidan av extruderad polystyren att agera som en avsats, att hjälpa hålla isolering styrelsen upprätt.

• Tillämpa exteriör grade plywood över den extruderad polystyrenen att skydda styrelsens isolering mot fukt med galvaniserade spikar. Plywood bör nå minst sex inches under marknivå.

• Ersätta smuts runt grunden och packa ordentligt. Jorden bör sluttar ned en tum för varje 18 inches som det flyttningar i väg från källaren. Sluttade marken är viktigt att direkt vatten från huset och källare.