mynewspapers.net

Hur att isolera krypgrund tak

Hur att isolera krypgrund tak


Taket i en krypgrund är undersidan av hemmets viktigaste våningen. Isolering i en ventilerad krypgrund kan spara på uppvärmningskostnader, täta ut kall utkast och isolering processen hjälper också kontroll fukt i rymden. Ventilerade crawl utrymmen har screening öppningar nära tröskeln, fälgen där reglarna uppfyller stiftelsen. Dessa ventiler tillåter luft att cirkulera i en krypgrund.

Instruktioner

• Täck krypgrund golvet med 6-mil plastfilm, överlappande varje rad med 12 inches. Kör plasten upp sidorna av väggarna på minst 6 inches och säkra den med silvertejp. Detta hjälper kontroll fukt och minska risken för mögel eller mögel växer på isoleringen.

• Placera en sten eller tegel om varje 8 till 10 fötter på överlappande plast för att hålla ner.

• Passar vadd isolering mellan golv bjälklag med dunsten barriären mot undergolvet. Dunsten barriären är oftast på kraftpapper sidan av isoleringen. Att minska luftar utrymme mellan undergolvet och isoleringen är kritisk, men inte grejer isoleringen mot undergolvet. Tryck den försiktigt på plats utan att komprimera isoleringen. Materialets loft hjälper till att ge den nominella isoleringsvärde.

• Skära skära isoleringen för ledningar och rör för att passera genom.

• Hammare naglar i reglarna 6 inches från vardera änden och högst 24 inches isär ner längden på reglarna. Twist styv tråd runt en spik, sträcka kabeln över en spik på den parallella reglar och vrida den runt den spiken. Detta kommer att säkra vadd på plats. Hålla tråden tight, men låt det inte driva i mer än en tum vadd.

• Fortsätta att placera isoleringen mellan reglarna och säkra vadd med styv tråd tills krypgrunden är klar.