mynewspapers.net

Hur att isolera en lunch väska

Hur att isolera en lunch väska


En isolerad lunch väska kan hjälpa hålla kall mat kall och varm mat varm. Isolerade väskor att upprätthålla mat temperatur och minska risken för nedbrytning. En välisolerade lunch väska kan hjälpa till att bevara din lunch i timmar. Enligt Förenta staternas Department of Agriculture, kommer att skadliga bakterier växa snabbt i temperaturer mellan 4,44 grader C och 60 grader Celsius. Förvara färskvaror i en isolerad lunch väska för att upprätthålla en säker temperatur. Du kan isolera en lunch väska för att bevara varma och kalla livsmedel med några billiga material.

Instruktioner

• Skär en bit av polystyren craft skum att passa botten av lunch väska. Skär en bit av isolerande tyg att täcka en sida av craft skum. Limma den isolerande tyg på ena sidan av skum. Placera skum tyg-undersidan upp i lunch väska efter limmet torkar.

• Skär fem bitar av isolerande tyg samma längd och bredd som de utvändiga dimensionerna av lunch väska. Skär en bit för varje av de fyra sidorna av väskan och en bit till botten av påsen. Sy lappar ihop till en väska som öppnar på toppen.

• För in tyget påsen i lunch väska. Använda en nål och tråd (eller lim) för att säkra den isolerande tyg väskan på insidan av påsen lunch genom sömnad (eller limning) påsar tillsammans på toppen. Skär en bit av isolerande tyg att passa insidan av toppen av påsen. Klistra eller sy isolerande tyget på insidan av lunch bag toppen.