mynewspapers.net

Hur att hitta värdet av fantastiska Spiderman serietidningar

Hur att hitta värdet av fantastiska Spiderman serietidningar


Spiderman första seriealbum, med Spiderman, ursprung i nära nyskick värderas till cirka 26 000 £. Många andra Spiderman serietidningar, kan medan inte förankring nära denna siffra vara värd mycket pengar. Siffran varierar beroende på kvaliteten på komiska. Att ta reda på värdet av din fantastiska Spiderman serier är inte svårt. Om du har en låda full av serier du inte har brytt sig om tittar ut i år, kan du ha pengar väntar på att samlas in.

Instruktioner

• Undersök formen på din Spiderman serietidning först. Bestämma dess skick. Du kan köpa en komisk Prisguide eller registrera dig för en gratis guide på nätet (se resurser). Prisguider inte bara ge dig aktuella värdet för ditt problem av "Amazing Spiderman", de inkluderar också vanligtvis en guide för att hjälpa dig att avgöra tillstånd, som en faktor vid fastställandet av priset. Kvaliteter innehålla fattiga, bra, mycket bra, bra, mycket bra och hela vägen upp till nära mint och mynta, med en uppsjö av element factoring i sortering processen.

• Besök en serietidning återförsäljare. Du kan hitta kunniga återförsäljare på serietidning butiker och ofta på loppmarknader. En återförsäljare kan hjälpa dig att gradera din serie. Detaljerna som hur gul eller sprött sidorna, tårar och villkora av bindningen hjälpa avgöra betyget och därför värdet av en komisk. En återförsäljare kan också hjälpa dig med prissättning komikern.

• Konsultera en Prisguide, tryckt eller online. "Guiden" och "Kinder" är två av de industrin standard print prisguider. Prisguider online är ibland utan kostnad. Dessa prisguider ger du pris värt särskilda till din serie.

• Leta upp din fråga "Fantastiska Spiderman" först efter titel, vanligtvis sorterade i alfabetisk ordning. Det finns flera olika Spiderman serier. Se till att titeln du söker är "Amazing Spiderman."

• Skanna listan för din utfärdandenummer. Bredvid frågan är nummer där du hittar det aktuella värdet av din "Amazing Spiderman." Detta värde gäller mint frågor. Några guider kommer att lista värdet för flera kvaliteter, nedtecknade som P för fattiga, G för gott, F för böter, NM för nära mint, etc. Hänsyn till din sortering eller en återförsäljares gradering som du försöker bestämma värdet på din serie, samt eventuella särskilda omslag eller extras (kort, etc.) som kan ha kommit med frågan. Om din fråga har någon av följande tillbehör, visas priset för dessa serier tillsammans med den vanliga utgåvan av frågan.