mynewspapers.net

Hur att hitta priser för kaka lådorKaka lådor göra jobbet för transportera och skydda kakor och andra bakverk mycket lättare. Standard kaka lådor är gjorda av tunn kartong och finns i många olika storlekar och färger. Dessutom har många kaka lådor ett fönster av tunn klar plast film på rutan som gör att du kan visa kakan utan att öppna locket. De finns tillgängliga i bagerier, hobbybutiker, kök leverans butiker, stormarknader och online. Med tanke på några viktiga faktorer innan du köper din kaka lådor kommer att göra urvalsprocessen enkelt och kostnadseffektivt.

Instruktioner

• Överväga vad rutorna kommer att bära. Transportera två dussin cookies är en annan uppgift än transporterar en multilayer tårta. Tänka på rutorna i ett standard bageri--skulle vara en av dessa lådor tåliga nog att möta dina behov? Om inte, leta efter en låda som är mer stel eller gjorda av tjockare material. Ett vanligt misstag med bageri boxar är att ladda en med något som är lämplig storlek men inte en lämplig vikt.

• Fundera över alternativ för att transportera bakverk. Att hitta tillräckligt stora för att transportera en tårta med flera nivåer i en ruta skulle vara svårt och dyrt. Om kakan kan transporteras i tre mindre lådor, en tier per låda, skulle det alternativet vara mer kostnadseffektivt och lättare att underlätta. En låda robust nog att bära 60 cupcakes är dyra och eventuellt inte tillräckligt starka. Tre lådor tillräckligt stor för att bära tjugo cupcakes kommer sannolikt billigare övergripande och lättare att flytta.

• Planera och tänka om hur många kommande projekt eller händelser kommer att kräva desserter som måste transporteras i dessa rutor. Om du kommer att behöva en stor mängd av lådor, överväga att köpa dem i lösvikt från kök leverans köpman. Köpa en bageri box individuellt i craft store kan kosta £1.30 eller £1.90, men köpa 100 av dem i lösvikt från papper varor leverantör kan kosta bara 40 cent per box. Du kanske kan hitta en lokal leverantör, men om inte, kan du beställa online eller en katalog.

• Tänka kreativt. Några av de bästa erbjudandena är osannolikt platser. Butiker som är specialiserade i behållare och lagring ofta har en gåva förpackningar avsnitt som kan innehålla bageri lådor. Ditt lokala bageri kan inte offentligt sälja kaka lådor till beskyddare, men många bagerier är villiga att sälja dem till dig om du frågar, så länge de inte har skrivits ut med lagra information. Detta kan vara en värdefull resurs, erbjuder ett brett utbud av storlekar till priser inte är högre än bulk priser, även om du bara köpa ett par lådor.