mynewspapers.net

Hur att hitta någons e-postadress

Hur att hitta någons e-postadress


Att förlora en viktig kund eller väns e-postadress är en frustrerande upplevelse, men det finns många sätt att snabbt hitta någons adress. Personlig information cachelagras på Internet varje gång en person registrerar sig för sociala nätverk webbplatser eller inlägg innehåll på webben. Information som en persons e-postadress är enkelt att hitta med hjälp av olika fria människor söktjänster tillgängliga på webben.

Instruktioner

• Navigera till en människor hemsida som "Pipl," "Yahoo! Personsök"eller"123People.com." Navigera till "Namn" eller "E-sökning" delen av webbsidan.

• Ange förnamnet på personen, om du vet det, i rutan "Namn". Tryck på "Tab"-tangenten eller klicka i nästa textruta och skriv personens efternamn.

• Ange ytterligare information begärs från webbplatsen i de lämpliga textrutorna, som staden, staten, postnummer och land. Klicka på knappen "Sök" att få upp en lista över matcher.

• Kontrollera genom listan över matchande människor att se om den e-postadress du söker finns. Klicka på länkarna för någon av personens sociala nätverkssajter om ett e-postmeddelande inte finns. Den e-postadressen får anges genom nätverkande webbplats, eller du kan skicka dem ett meddelande via tjänsten nätverk.