mynewspapers.net

Hur att hitta någon på ett sjukhus

Hur att hitta någon på ett sjukhus


Brittiska hälso- och räddningstjänsten inte hålla en centraliserad databas med människor som har tagits in på sjukhus, så om din släkting, vän eller kollega har bett personalen att göra kontakt, du kan lätt vara kvar i mörkret. Att ta reda vad sjukhuset någon är kräver vissa amatör detektivarbete. Om du är i ett landsbygdsområde, kan det finnas endast en sjukhus att prova, men i en stor stad finns normalt flera.

Instruktioner

• Starta genom att ringa släkt och vänner som känner personen att ta reda på om de har någon information. Starta genom att ringa nära familj, som i de flesta fall de är mest sannolikt att veta något.

• Ta reda på vilka sjukhus är i ditt område eller det område där din släkting eller vän bor, genom att besöka webbplatsen NHS val. Webbplatsen har en avdelning där du kan ange ett postnummer eller adress och hitta information om lokala sjukhus, inklusive telefonnummer.

• Ring relevanta sjukhusen. Börja med sjukhus med en olycka och akutmottagning som de är mest sannolikt att erkänna någon i en nödsituation. Behöver du personens fullständiga namn, adress och födelsedatum, eller så mycket av den information som du kan hitta. Många sjukhus, särskilt psykiatriska sjukhus, kan endast ge ut information om patienter att deras nära släktingar. De flesta NHS sjukhus kommer att kontrollera med patienten för att bekräfta om det är okej att lämna ut denna information innan du säger dig något.