mynewspapers.net

Hur att hitta någon med deras tidigare adressDu inneburit alltid att hålla kontakten med din rumskamrat men livet kom i vägen. Nu, år på vägen, just när livet saktar ned tillräckligt för att du tror, du skriva henne ett brev. Returneras oöppnad med en hård liten stämpel från postal service så att du vet att din vän inte längre bor på den adressen. Tack och lov, du kan fortfarande hitta henne med hennes tidigare adress som grund för en källa sökning.

Instruktioner

• Kontrollera de vita sidor online på www.whitepages.com. Användning persons senast och förnamn eller deras tidigare adress att hitta en mer aktuell adress. Om deras namn är vanligt, kan sökningen vara svårt, men.

• Titta på gratis människor-finder webbplatser. Dessa webbplatser använder den information som du tillhandahåller i kombination med andra data ge resultat. En sådan webbplats är www.lookup.com, som du måste ange personens namn och helst plats.

• Prova en betald människor-finder hemsida. Dessa webbplatser använder mer omfattande data för att ge bättre och pålitligare resultat. En sådan webbplats är www.intelius.com.