mynewspapers.net

Hur att hitta mina vänner på Reddit

Hur att hitta mina vänner på Reddit


Reddit är en online-gemenskap av användare dela sociala medieinnehåll som är aktuella nyheter runt om i världen. Reddit ger gemenskapen användarna en chans att dela personliga berättelser och öka synligheten och sida användarvyer på nationella nyheter till hjälp sprida information. Att gå med Reddit är gratis och hitta din vänner på Reddit kräver inga tekniska kunskaper.

Instruktioner

• Öppna datorns standardwebbläsare som Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox och Reddits officiella webbplatsen (reddit.com).

• Logga in på Reddit med Reddit användarnamn och lösenord. Om du inte har en Reddit konto, registrera dig för ett gratis konto. Registrering gör att du kan söka efter inlägg och Reddit användare av namn och kommer också att du ska ha en online-närvaro och identitet inom gemenskapen.

• Leta upp i "Sök Reddit" lärobok och markera om du vill börja skriva och söka Reddit.

• Be din vän om hans Reddit användarnamn eller alias.

• Ange "författare: usernameofyourfriend" (som ersätter "usernameofyourfriend" med din väns officiella Reddit användarnamn) och välj "Sök" för att söka Reddits databas för inlägg inklusive angivna användarnamnet för din vän. Inlägg som innehåller din väns användarnamn visas i sökresultaten, så att du kan visa olika åsikter och dela dina egna tankar på inlägg med din vän.