mynewspapers.net

Hur att hitta människor som inte följer dig tillbaka i Twitter & unfollow dem

Hur att hitta människor som inte följer dig tillbaka i Twitter & unfollow dem


Som alla sociala medier, kan Twitter vara ett bra sätt att hänga med dina kompisar--förutsatt att du följer dem och de efter dig. Om någon inte följer dig tillbaka, han är helt klart ointresserad av vad du har att säga, i vilket fall du kan också sluta följa honom. Det är svårt att ha ett samtal med någon som inte lyssnar, trots allt. Samtidigt kan du kontrollera om någon följer du genom att försöka skicka honom ett direkt meddelande, kan göra så vara extremt tidskrävande, särskilt om du följer en massa människor. Lyckligtvis finns många tredjepartsprogram för att göra processen enklare; som du använder till stor del beror på dina personliga preferenser.

Instruktioner

Vän eller följaNavigera till vän eller följ hemsida (se resurser)Skriv dina Twitter användarnamn i textrutan och klicka på "Skicka". Du kan få vänta några sekunder för listan över människor som inte följer du ska visas.Klicka på en bild för varje person i listan öppna sin profilsida på Twitter. Hovra över den blå "Följande" knappen för att förvandla det till en röd "Unfollow"-knappen och klicka för att sluta följa personen.

ManageFlitterNavigera till ManageFlitter hemsida (se resurser).Klicka på "Logga In".Klicka på "Anslut till Twitter" och klicka på "Logga In" för att tillåta ManageFlitter att ansluta till din Twitter-konto.Klicka på knappen "Välj Plan" för gratis kontotypen. Du kan få vänta några sekunder för listan över människor som inte följer du ska visas.Klicka på användare som du vill sluta följa för att markera dem och klicka sedan på "Unfollow markerad."

JustUnfollowNavigera till JustUnfollow hemsida (se resurser).Klicka på "Logga In med Twitter" och klicka på "Logga In" för att tillåta JustUnfollow att ansluta till din Twitter-konto.Ange din e-postadress i textrutan och klicka på "Komma igång."Besluta om huruvida du vill automatiskt tweet daglig anhängare statistik JustUnfollow för dig och klicka på antingen "nej" eller "Ja", beroende på ditt val.Vänta på listan över människor som inte följer dig ladda.Klicka på "Unfollow" knappen motsvarande varje person du vill sluta följa.