mynewspapers.net

Hur att hitta GPS-lokalisering av min Alltel mobiltelefon

Hur att hitta GPS-lokalisering av min Alltel mobiltelefon


Alltel är en mobiltelefon tjänsteleverantör som köptes av Verizon Network i 2008. Om du har en av sina telefoner och skulle vilja veta sin plats, kan du installera en gratis GPS-program på den. Detta kommer att ge dig en ungefärlig uppfattning om där det är om du förlora den och det kommer också att du kan spåra vem som helst som använder den. Detta är en särskilt trevlig funktion att ha om du har barn.

Instruktioner

• Utvärdera ett mobila GPS-system som passar för dina behov. Några som du kan överväga att använda är Accutracking, Mologogo och Instamapper. Från och med 2010 är Accutracking £6.40 per månad, men de andra är gratis. Trots prisskillnaderna som de alla använder Google Maps för deras gränssnitt och har samma grundläggande funktioner.

• Registrera dig med en tjänst genom att skapa ett användarnamn och lösenord. Du måste också ange ett mobilnummer- och mobiltelefon-leverantör. Vid Accutracking kommer du också behöva ange betalningsuppgifter.

• Vänta på ett SMS som bekräftar vår registrering. Klicka på bekräftelse länk från din mobiltelefon Alltell. Detta tar dig till sidan för ansökan-nedladdning. Ladda ner programmet och installera det på din mobiltelefon genom att klicka på filen. Vänta på att installera och starta om telefonen.

• Gå till "Meny" av telefonen Alltel och sedan till "Program." Öppna programmet GPS och vänta på att aktivera. Detta kommer att skicka en signal till Internet-servrar som ingår i program med platsen för din telefon.

• Gå till den webbplats där du har registrerat och logga in på någon dator eller Internet-aktiverad enhet.

• En karta visas med platsen för telefonen Alltel inom 100 fot. Läget betecknas med en röd blinkande prick. Nu kan du spåra telefonen någonstans som det går så länge som programmet är aktiverat.