mynewspapers.net

Hur att hitta ett telefonnummer i Sydkorea

Hur att hitta ett telefonnummer i Sydkorea


Kräver olika länder kräver en annan uppsättning regler än lokala eller nationella samtal. Till exempel kräver ringa ett telefonnummer i Sydkorea kunskap om den särskilda landskoden. Om du letar efter ett telefonnummer i Sydkorea, flera resurser och strategier finns att hitta numret. När du har det, kan lite kunskap om att göra internationella samtal hjälpa dig kallar den person eller det företag du vill tala med.

Instruktioner

• Förstå hur ringa Sydkorea och göra internationella samtal så att du vet vilken typ av nummer du söker efter. Om du vill ringa ett utlandssamtal från Förenta staterna eller Kanada, måste du först ringa "011." Då måste du slå landsnummer. Sydkoreas landskoden är 82. Slutligen kommer du att slå riktnumret och sedan telefonnumret. Detta är viktigt att förstå innan man hittar numret eftersom om du är ger ett riktnummer och ett telefonnummer i Sydkorea, måste du först slå "011-82" att ringa.

• Kontakta den person eller företag i Sydkorea som du vill ringa på ett annat sätt att fråga efter telefonnumret. Till exempel om du har en e-postadress, du kan e-post för att be om numret, eller om du har en fysisk adress, kan du skriva ett brev ber om numret. Var noga med att inkludera dina egna kontaktuppgifter, inklusive din e-postadress, fysisk adress och telefonnummer.

• Prata med några gemensamma vänner eller affärsbekanta du har med den person eller det företag du vill ringa. Du kanske kan hitta numret på detta sätt. Till exempel om du behöver kontakta ett lokalt kontor för sydkoreanska företag men endast har företags telefonnummer, du kan ofta använda den och be en kund representant för numrera av det lokala kontoret du vill nå. Denna samma strategi kan användas när man söker en individs nummer i Sydkorea.

• Utnyttja online-resurser för att hitta den sydkoreanska telefonnummer du letar. Dessa resurser kan nås oavsett var du befinner dig i världen så länge du har en Internet-anslutning. Till exempel kan PeopleSearchGlobal.com du använda en persons namn för att söka upp sina kontaktuppgifter i Sydkorea, inklusive deras e-postadress och telefonnummer. Asien gula Web Korea är en annan online-resurs som gör att du kan leta upp företag i Sydkorea genom att söka efter namn eller efter kategori, såsom "Hotell" eller "bank." Noteringen för verksamheten kommer att innehålla en länk till företagets hemsida där du kan hitta telefonnumret.