mynewspapers.net

Hur att hitta ersättare Garner

Hur att hitta ersättare Garner


Stickmönster kräver en specifik garn vikt, längd och materialtyp. Om du inte har eller vill köpa det angivna garnet, kan du hitta en ersättare garn. Du kan sedan använda garn du har i din egen samling, eller köpa en billigare eller mer attraktivt garn som ersättning. Att hitta en ersättare garn kräver identifiera ett garn som kommer att uppfylla kraven i mönstret.

Instruktioner

• Läs mönstret grundligt för att avgöra vilken typ av garn skulle fungera i den färdiga produkten. Du kommer att behöva hitta en ersättare garn som kommer att skapa lämpliga drapera och som kommer att visa några utsmyckningar i mönstret. Till exempel för en kabel-sticka tröja kommer att du behöva hitta en ersättare som inte är suddig och som har tillräcklig flexibilitet att skapa axlar och nacke.

• Hitta de mönster mål mätare. Detta är antalet maskor per tum förväntas från krävs garnet. Din ersättning garn måste uppfylla den målet mätaren. Läsa etiketterna på potentiella ersättare tills du hittar en som har rätt konsistens och flexibilitet och som också matchar målet mätaren.

• Beräkna längden av garn du behöver genom att multipliceras med antalet dockor krävs enligt mönstret av mängden gårdar i 1 nystan krävs garn. Kontrollera att du har den samma mängden ersättning garn.

• Besök din lokala hantverk butik att hitta ersättare garnet av rätt textur, flexibilitet, och att bedöma. Om du inte hittar garnet i butiken, fråga om butiken kommer att specialbeställa garnet för dig.