mynewspapers.net

Hur att hitta en billig Lägenhet i Paris

Hur att hitta en billig Lägenhet i Paris


Paris är en av världens mest berömda städer. Med dess rykte för Romantik, mat och kultur är det en magnet för besökare från hela världen. Det finns också många människor som vill bo på mer permanent basis. Beroende på vilken en av dessa kategorier du faller i, en av de första sakerna du kommer att vilja veta är hur du kan spendera så lite som möjligt på boende. Här är några tips för att hitta en billig Lägenhet i Paris.

Instruktioner

• Bestäm din budget. Det är viktigt att komma ihåg att Paris är relativt dyrt, och du kanske inte kan få i Paris vad du kan få någon annanstans. På 22,40 euro per kvadratmeter är det genomsnittliga hyra priset nära dubbelt andra städer i Frankrike.

• Bestäm vilken typ av boende skulle passa dina behov. Det är värt att titta på en studio, speciellt om du inte kommer att spendera mycket tid där, eftersom de är ungefär lika stor som lägenheter och kan vara mycket billigare.

• Forskning kvarter i Paris, och ta notera vilka områden innehåller typ av boende som passar din budget. Som regel är de centrala delarna av Paris de dyraste ställena. Särskilt trendiga stadsdelar såsom Saint Germain des Prés är praktiska eftersom de har goda transportförbindelser och översköljs med barer och kaféer, men tenderar att vara på den dyra sidan. Lite längre ut, som Republique och Quartier Latin har mer budgetboende.

• Kontrollera nätet vad som finns. Det finns många platser reklam logi och lägenheter online, inklusive Craigslist, locaflat.com och fusac.fr. Campusea.fr är en annan webbplats som med ett antal listor, och med det som syftar till att studenterna är en värdefull källa för dem på en budget. Den bästa listor att följa upp är de märkta FRBO (för hyra av ägaren). Dessa kan vara svårt att hitta, men är värt det för priset och upplevelsen av att leva med lokalbefolkningen.