mynewspapers.net

Hur att hitta elektronisk temperaturgivare kontroll i en S10 Pickup

Hur att hitta elektronisk temperaturgivare kontroll i en S10 Pickup


S-10 pickup var en kompakt pickup som tillverkas av Chevrolet från 1982-2004, när det avbröts. S-10 modeller tillverkas från 1982-1993 med en motorsystem som utnyttjade en motorns elektroniska temperatursensor. S-10 modeller tillverkade efter 1993 inte längre används motorn temperaturgivare. Därför är placera temperaturgivaren motor på din S-10 lastbil omöjligt om det var manufactured efter 1993, men att hitta det på tidigare modeller är så enkelt som att lokalisera motorn.

Instruktioner

• Park din Chevrolet S-10 på marken även i en säker plats. Engagera parkeringsbromsen eller gäller däck stannar hjulen på lastbilen för att hindra fordonet från att rulla.

• Pop öppna motorhuven av lastbilen. Koppla bort den negativa kabeln från batteriet enheten. Titta i området övre motor på förarens sida av motorn. Leta upp motorn temperaturgivare monteras på förarens sida av motorn på bakre topplocket.

• Identifiera motorn temperaturgivare som en metall och plast röret sticker ut från bakre topplocket. Leta efter en kopparfärgad pipe omgiven av en ovala kontakt.