mynewspapers.net

Hur att hitta det billigaste sättet att bygga ett hus

Hur att hitta det billigaste sättet att bygga ett hus


Att hitta det billigaste sättet att bygga ett hus är fortfarande en relativ ansträngning med tanke på det stora antalet valmöjligheter till byggare hem idag. Blivande husägare har val i grönt och moderna material. De bästa kostnadseffektiva planerna fortfarande gröna gör det själv projekt, eftersom jorden runt de hem och andra återvunnet material används för att bygga hem. Ekonomiska belöningar uppväger tillfredsställelse av att hitta den billigaste husbygge planen. Omvänt, hem byggare måste vara beredda att gå sex procent till 11 procent över deras beräknade budgeten.

Instruktioner

• Undvik att välja high-end efterbehandling material som en onödig utgift, om du vill hitta det billigaste sättet att bygga ett hus. Överväga att bygga ett hus utan lutande tak. Leta efter andra hus-byggteknik som inte innebär material som stål och betong.

• Studie byggteknik som undviker att använda för mycket trä. Besök hem produkten butiker för att hitta de billigaste priserna för hem byggmaterial golv, belysning och armaturer. Gå till begagnade hem att bygga butiker att hitta billiga priser på VVS, dörrar och fönster, samt.

• Be byggmästare information om prisvärda och kvalitet byggmaterial, om du hyr en. Be om en prisuppgift för användning av varje möjligt byggnadsmaterial. Planera att integrera så många gör det själv projekt som möjligt, vilket kommer att spara pengar på arbete.

• Välja billigaste kvalitet byggmaterial som möjligt. Införliva byggteknik med jord, vatten och eld, som jorden-bag och rammade jorden hem. Överväga naturlig byggnad alternativ som inkluderar kupoler, valvbågar och valv. Välj minst en eller två väggarna i ditt hem som en grön byggnadsprojekt när det är möjligt. Välj Grön byggnad projekterar, som jorden-bag väggar eller återvunnet cordwood väggar.

• Planera ut varje detalj av material genom alla skeden av hemmet byggprocessen. Skriva av varje etapp av byggnaden och kostnaden i samband med varje steg. Planera för eventuella kostnader som förknippas med hjälp av olika entreprenörer för varje steg i ditt byggprojekt.