mynewspapers.net

Hur att hitta där någon fungerarDu träffade någon på ett möte och insåg senare att hon skulle vara en idealisk affärskontakt, en potentiell kund eller en god leda ett nytt jobb. Hon nämnde företaget hon arbetar för, men du kan inte riktigt förmå det att tänka på. Du kommer ihåg hennes namn, dock, och du behöver hitta där hon arbetar så du kan ge henne ett business samtal. Det finns några användbara verktyg på Internet som kan hjälpa dig i din sökning för att hitta där någon fungerar.

Instruktioner

• Sök på Jigsaw.com genom att ange personen för- och efternamn i respektive sökfälten. Pussel är en business kontaktdatabas med kontaktinformation för miljontals anställda över hela USA. Du kan hämta en persons företagets namn, titel och adress utan kostnad, men pussel tar ut en avgift för en fullständig lista med telefon och e-information.

• Sök på Pipl genom att ange personens namn. Pipl söker igenom Internet information på människor och presenterar det på ett välorganiserat sätt. Pipls källor inkluderar online sociala nätverk som Facebook och MySpace tillsammans med många källor från "Osynliga webben" som inte ingår i ordinarie resultat för sökmotorn.

• Sök affärsmässiga sociala nätverk såsom LinkedIn.com och FastPitch.com. Dessa platser är fokuserade på att dela projektrelaterad information och bygga nätverk till stöd för ledamöternas karriärer. Webbplatser som LinkedIn tillhandahåller en sökruta som du kan använda. På webbplatser som FastPitch måste du registrera dig för en gratis registrering innan du kan söka.