mynewspapers.net

Hur att härda stål med saltvatten

Hur att härda stål med saltvatten


Härdning stål med saltvatten är en gammaldags metod inte används så ofta längre i svetsning gemenskapen, även om använda salt vatten är ett bra sätt att hålla allting enkelt, och det är lätt tillgängliga för alla. Den största fördelen med denna metod är att det är helt giftfri.

Instruktioner

• Blanda pastan som hårdnar. I en skål, Lägg en sked med Grahamsmjöl och 2 matskedar salt. Långsamt tillsätt vatten och blanda tills det blir en slät smet. Hur mycket stålsätta ytan kommer du att härdningen kommer att avgöra hur mycket hårdna klistra du behöver. Upprepa dessa riktningar tills du har producerat ett belopp som förefaller vara tillräckligt.

• Päls stål med härdning och klistra in i de områden du vill ha härdat. Det gör du genom att först jämnt uppvärmning området. Värm långsamt objektet så att hårdna pasta kommer säkert hålla sig till ytan. Eftersom temperaturen att uppnå denna uppgift varierar med punkt storlek och din plats, är det mycket viktigt att värmen långsamt. Kontrollera ofta hur väl pasta sticker. Omedelbart efter temperaturen når en viss där pasta kommer att hålla fast, jämnt täcka alla de områden du vill ha härdat. Hur pasta lägger på ytan är formen objektet kommer att stelna till, så se till att ta hand vid anbringande härdning.

• Värme områdena som omfattas av pasta till en ljust röd färg, ca 1 500 grader C. Denna uppvärmning process kan ta upp till flera timmar. När lämplig temperatur och färg uppnås, genast släcka stål: störta objektet i kallt, rent vatten. Nästan omedelbart stålet blir svårare. Se till att låt objektet förbli sittande i kallt vatten i flera minuter för att se till att hårdna processen är helt klar.

• Dämpa stålet efter härdning. Den extrema snabba förändringen i temperatur när uppvärmning och kylning stål är det som gör stål harden, men det orsakar också stål att bli mycket skör. Så efter härdning stål är det mycket viktigt att dämpa den. Helt enkelt värma det redan härdat stålet tills en synlig blå värme visas runt objektet. Detta innebär att du har nått lämplig temperatur. Låt objektet sitta och svalna i rumstemperatur.