mynewspapers.net

Hur att hålla tvättbjörnar från att äta min fågel frö

Hur att hålla tvättbjörnar från att äta min fågel frö


Upptåg av tvättbjörnar kan verka underhållande, men faktum är de skadegörare som orsakar skada på egendom och sprider sjukdomar. Tvättbjörn kommer välta soptunnor, gräva på gården att mata på larver och dingla från fågelbord bara att äta utsädet. Hålla tvättbjörnar från att äta din fågel frö genom att vidta åtgärder till pest-bevis utsädet.

Instruktioner

• Butik fågel frö i en metallbehållare som en soptunna eller popcorn burk. Ett tättslutande lock nedtyngd med ett tungt block håller tvättbjörn från dra bort locket och äta fågel frö. Säkra behållare till en vägg, om nödvändigt, att hålla tvättbjörnar från bankande kan över.

• Ta bort hängande fågelbord från träd och buskar och upphäva dem från tall trädgård plantageägare krokar. Inte att leta upp kroken under ett träd i fall en tvättbjörn hoppar ner från ovan och förstör fågelbordet.

• Mäta bredden på de foderautomater som du använder. Skär en rund form från en bit wire tyg 6 till 8 inches större än mataren. Använd en tunn bit tråd eller zip band att fästa cirkeln 2 till 3 inches från toppen av mataren så finns det en 3 till 4 tums överhäng på alla sidor. Som tvättbjörn stegen på kabeln, det kommer att flytta och obalans skadedjur.

• Fäst en 6-fots metall stång till basen på din fågelbordet. Göra vissa pole tål tyngden av en full fågelbordet. Begrava basen av stången 2 fot i marken för att stabilisera mataren.

• Rengör området där foderautomater hänga för att locka färre tvättbjörn. Ju mindre tillgängliga livsmedelsförsörjning, desto mindre tvättbjörnar kommer att täta området.