mynewspapers.net

Hur att hålla Stephanotis färsk i sommar

Hur att hålla Stephanotis färsk i sommar


Skydda känsliga Stephanotis blommor från vissnande i sommarhettan så de gnistra i ett bröllop bukett eller blomma arrangemang. Stephanotis är tropiska blommor som frodas på rankan vid högre temperaturer, men när de skär för användning i en blommig display, vård behövs för att hålla dem fräscha ute. Investera ett par extra minuter för att ta hand om Stephanotis för långvarig njuta av den ljusa vita stjärnformade blommor på sommaren.

Instruktioner

• Ordna leverans från florist strax innan tillfället där Stephanotis ska användas så att blommorna finns kvar i den florister kylaggregat så länge som möjligt. Planera Bröllopsbuketter och boutonnières att komma på plats på morgonen av händelsen. Få eller plocka upp Stephanotis för blomsterarrangemang på den dag när de kommer att användas, inte tidigare.

• Hålla buketter med Stephanotis i rutan av florist att förebygga blåmärken blommorna med hantering. Plats lös Stephanotis för användning i arrangemang i en vas fylld med ljummet vatten för att hålla dem hydratiserade.

• Ange Stephanotis i en plats från direkt sol. Hålla blommorna i ett skuggat område utomhus om de kommer att visas inom två timmar. För inomhus lagring upp till fyra timmar, som blommorna på en hylla eller bänkskiva i ett mörkt, svalt område som ett garage eller lagring rum.

• Spraya blommorna med ljummet vatten när en timme att bekämpa extremt varm sommar dag temperaturer att kan skall även härdiga blomsterarrangemang. Ställ in munstycket på en sprayflaska för att dimma och hålla den 12 till 14 inches bort från Stephanotis vid sprutning för att lätt bestryka blommorna.

• Plats Stephanotis i kylskåp endast i mest extrema värmen i sommar eller om de måste lagras längre än fyra timmar före visning. Ta bort äpplen från kylskåpet som den naturliga eten från dem kan orsaka blommor till brun snabbt. Öppna kylskåpsdörren varje timme för att möjliggöra luftcirkulation.