mynewspapers.net

Hur att hälla betong med mesh tråd

Hur att hälla betong med mesh tråd


Förstärka betong med mesh tråd kan säkerställa varaktiga resultat för projektet. Industri och konkreta projekt är ofta förstärkta med en produkt som kallas armeringsjärn. Hem projekt eller projekt som kräver mindre förstärkning, kan du ersätta trådnät. Även om inte lika stark som armeringsjärn, tråd erbjuder stabilitet till betong och kan hjälpa till att förebygga djup sprickbildning eller bryta. Gör det själv typ installation kräver projektet vanligtvis mer än en uppsättning händer. Planera noga för att säkerställa att projektet löper smidigt.

Instruktioner

• Plats former runt avsedda området där du kommer att hälla betong. Lägg trä bitar och hålla på plats med dubbar.

• Skär trådnät för att passa formerna. Om trådnät är på en rulle, stänga ansikte för att förhindra rerolling. Om nät måste pusslas ihop, överlappa bitar av minst 6 inches.

• Häll betongen enligt tillverkarens instruktioner i en skottkärra och blanda med en spade. Detta kommer att göra det lättare att flytta under hälla.

• Lyft trådnät som du häller betong. Har en hjälpare något lyft maskan medan betongen häller mellan öppningarna. Detta förhindrar kabeln trycka ner i marken.

• Lossa trådnät och låt det lösa in i betongen. Typiskt, mesh kommer att lösa in halvvägs av betong.