mynewspapers.net

Hur att hålla barnen aktiva under hösten

Hur att hålla barnen aktiva under hösten


Fysisk aktivitet hjälper barnen bygga friska hjärtan, utveckla starka muskler och ben och minska risken för vissa kroniska sjukdomar under senare i livet. Det förbättrar också deras sociala och moraliska utveckling och allmänt hjälper dem att må bra om sig själva. När dagarna blir gradvis kortare, men blir att hålla barnen aktiva lite svårare. Dock finns det fortfarande en hel del anhörigvårdare kan göra för att säkerställa att barn får den motion de behöver.

Instruktioner

• Inte vara överbeskyddande av ditt barn. Dåligt väder är sannolikt att störa dig mer än det gör dem. Lär dem att lite regn eller vinden ingen spelar roll genom att spela aktiva utomhus spel med dem. Det kan vara allt från att flyga en drake till leker och söka.

• Ta barn för promenader i lokalbefolkningen parker och ut till landsbygden. Uppmuntra dem att samla in höstens bär och nötter från häckar, som kan användas för matlagning i hemmet. Även de yngsta par händer kan fodergrödor för fläder, slånbär, björnbär, kastanjer och hazel nötter. Webbplatser som overthegardengate.net ge recept som barnen kan hjälpa dig att göra, till exempel, gelé och sylt.

• Uppmuntra barn att ta upp en ny hobby som kan avnjutas inomhus. Vara lyhörd och hjälpa barnet hitta något att de är lämpade att göra. Många klubbar erbjuder gratis smakprov sessioner så låt dem prova vad de vill. Oroa dig inte om den valda hobbyen är relativt stillsam, exempelvis frimärkssamlande. I stället komma på sätt att göra aspekter av det aktiva. Till exempel kan unga samlare tas på besök på auktioner, loppmarknader och museer.

• Ransonera mängden tid som barnen får titta på TV eller använda internet. Vägleda deras visning, till exempel genom att begränsa internet-användning till platser som främjar sund livsstil, som de som skapas av British Heart Foundation.