mynewspapers.net

Hur att göra ett finger kasta hemma

Hur att göra ett finger kasta hemma


Om du misstänker att ditt finger är brutet, Uppsök omedelbart läkare från en professionell. En läkare kan avgöra graden av din skada via undersökning och röntgen. Om du av någon anledning, inte kan få till en läkare direkt, du kan behöva göra en tillfällig finger rösterna. Finger gjutna eller splint begränsar rörelsen, så att du kan undvika att drabbas av ytterligare skada på skadade fingret.

Instruktioner

• Lokalisera två platta, trä objekt som Popsicle pinnar. Om du inte har Popsicle pinnar kan du använda något annat liknande i utseende och konstruktion. Blyertspennor räcker även när du gör ett finger rösterna.

• Kontrollera din första hjälpen kit och medicinskåpet. Leta efter en rulle av bandage eller gasväv som kan viras runt hela fingret och leta upp medicinsk tape.

• Placera en Popsicle pinne under fingret och svepa fingret tryggt med gasbinda eller bandage. Inget behov att förkorta pinnen. Det bör utvidgas från lite längden på fingret. Skjut en Popsicle understödjapinnen ovanpå skadade fingret i basen av bandaget.

• Fortsätta inslagning fingret med bandaget, ger det tillräckligt stoppning. Säkra en förpackning med medicinsk tejp.

• Applicera en liten påse med is till skadan. Kom ihåg att placera en handduk mellan väskan av is och din hud. Övervaka din cirkulation och kontrollera rösterna inte är för hårt. Om det är, lossa bandage och tejpa fingret igen, med de trä stabilisatorerna intakt.

• Följa upp omedelbart med din läkare när han är tillgänglig. Om han inte är tillgänglig, är ett alternativ akuten eller en brådskande vård centrum.