mynewspapers.net

Hur att göra din egen Spiral bunden bok Online

Hur att göra din egen Spiral bunden bok Online


Spiral-bundna böcker är användbara för alla typer av aktiviteter, inklusive anteckningar, doodling och spela in dina förhoppningar och drömmar. Om väl utformad, kan de också göra en stor gåva. Att göra din egen spiral-bunden bok online kan du använda din kreativa energier, talanger och färdigheter för att designa något det sätt du vill. Spiral-bundna böcker har spiral ryggrader som tillåter dem att vikas tillbaka fullt ut och ligger platt.

Instruktioner

• Brainstorm designidéer. Tycker om utseendet på omslaget samt storleken på boken. Locket kan bestå av ett foto eller en vanlig färgad yta. Mindre böcker kan passa in i en pocketbok och bekväm att bära med sig; en större bok kan vara bra för klassrummet anteckningar.

• Fastställa antalet linjer som kommer att fylla varje sida färg. Du kan välja ofodrad eller design fyllda sidor. Fler sidor du inkluderar, desto mer boken kommer att kosta. Färg-fyllda böcker kostar mer att göra än svart och vitt.

• Sökning på nätet för en print-on-demand (POD) företag som passar dina krav. POD är en term som används för den digital tryckteknik som gör en komplett bok att vara tryckt och bunden i minuter. POD företag kan också hjälpa dig med att designa din bok. Transaktioner mellan dig och företaget POD sker online. När du laddar upp din bok till sitt system kommer att bolaget skriva ut och skicka boken till dig. Ladda upp och produktion avgifter varierar.