mynewspapers.net

Hur att gifta sig utan vittnen

Hur att gifta sig utan vittnen


Det finns ingen väg runt lagen vill man gifta sig i ett tillstånd som kräver vittnen vara närvarande vid vigseln. Därför väljer för att gifta sig i en av de många stater som inte längre har detta krav.

Instruktioner

• Ansöka om ett äktenskapslicens i en stat som Florida och Texas som inte kräver vittnen vid ceremonin. Kom ihåg att vissa länder kräver att ett vittne närvara vid ansökningsprocessen, även om de inte behöver vara på förbindelseceremonin. Om detta villkor införs i ditt tillstånd, ta ett vittne över 18 år med dig till tingshuset. Dessutom Glöm inte din statligt utfärdade legitimation och tillräckligt med pengar för att täcka ansökningsavgiften.

• Boka en plats för bröllop i enlighet med typ av bröllop du tänker ha, oavsett om det är i en sekulär eller religiös miljö.

• Hyra en officiant. Om du vill gifta sig i ett kapell eller din lokala tingshuset, en officiant tillhandahålls för dig, men andra platser kommer be dig att ta på sig ansvaret. Om du har problem att hitta en officiant, kontakta bandspelaren län för en lista över fredsdomare i ditt område.

• Träffa din valda officiant gå över din bröllopsplaner. Om du känner dig orolig, håll ett bröllop repetition dagen innan ditt bröllop.

• Håll din bröllopsceremonin och registrera ditt äktenskapslicens. Din officiant kommer också registrera din licens och sedan tillbaka det till expediten i grevskapsdomstolarna inom ett fastställt antal dagar för att ratificera ditt äktenskap.