mynewspapers.net

Hur att fylla en häftpistol

Hur att fylla en häftpistol


Krampa pistoler är verktyg som används för att fästa staples säkert under hushåll projekt som hängande plast över windows eller installera låg spänning ledningar. Krampa vapen använda klammer som kommit i remsor och passar i en kanal inuti vapnet. Påfyllning av en häftpistol är en enkel process när du vet hur man öppnar för att placera klammer inuti. Ersättning klammer finns i de flesta hem förbättring centra och järnaffärer.

Instruktioner

• Hålla häftpistol i ena handen med botten pekar nedåt. Leta upp bottenplatta av push stången på baksidan av häftenheten. Det är en platta som har en liten böj i toppen som passar inuti en plats på häftapparat kroppen.

• Tryck på baksidan plattan i häftenheten med den fria handen och trycka plattan ner så att det klarnar facket. Långsamt släppa plattan. Våren på push-rod skjuter automatiskt staven från häftenheten.

• Dra push stången helt ur häftenheten. Infoga en remsa av stapelvara-gun häftapparater i häftpistol med de punkter som pekar nedåt. Häftklamrarna kommer bara gå i vapnet ett sätt.

• Sätt in framsidan av push staven i den bakre delen av häftpistol. Push staven går bara på ett sätt. Tryck staven, komprimera rod våren, tills baksidan av staven engagerar sig i facket på baksidan av häftpistol.