mynewspapers.net

Hur att fylla en dot loggbok

Hur att fylla en dot loggbok


Du ansökt om en truck driver jobb och erbjöds som en över-vägen drivrutin. Du har lärt dig under intervjun och anställningsprocessen som fyller i en avdelning av trans. (DOT) loggbok är en del av jobbet. Inte en gång under din yrkeskarriär har du fyllt i en loggbok och du är inte alls bekant med processen. Med praktik och utbildning från din nya arbetsgivare blir fyller i en loggbok lättare varje gång du gör det, hålla dig i enlighet med statliga och federala lagar.

Instruktioner

• Börja fylla din loggbok överst på sidan av månad, dag och år av din resa.

• Fyll i namn och adress till terminalen du arbeta ute hos i området där det står "terminal adress."

• Lista lastbil/traktor / släpvagn numret till rutan till vänster om hem terminal området som lyder "lastbil/traktor och numbers".

• Fylla i plocka och leverans målavsnittet, som är längst ner på sidan. Var noga med att inkludera namnet på staden och staten du avgår från och staden och staten som din slutliga destination.

• Kontrollera din mätarställning och spela in din start körsträcka i avsnittet "totala miles körning idag".

• Börja din resa med inspelningen av tiden du avgående, så 30 minuter för bilprovning. Till exempel, om du planerar att lämna klockan 10:30, med hjälp av en linjal och penna, dra en linje i avsnittet "off duty" i Loggboken från början delen av grafen, som säger "midnatt." Sedan fortsätta fodra alla vägen över till 10:00 a.m. Sedan släppa raden ner och över en halv timme i avsnittet "i tjänst" och upp till området där det står "driving." Inkludera staden och staten av avgångs- och fordonet inspektion kommentar.

• Fortsätt inspelning ankomst och avresa tiderna mellan varje planerat stopp. Inkludera raster för bunkring, lastning och lossning och att brytas ner längs vägen. Spela in faktiska körtider i figuren drivande avsnitt. Om stannade och inte kör, spela in de tider i området "på plikt men inte kör" i Loggboken. Om slutat för dagen och sover i sovvagn på lastbilen, spela in de tider i avsnittet sovande kaj.

• Starta en ny sida om man kör förbi midnatt och i följande dag. När du nått den midnatt timme måste du registrera tid och total körsträcka av dagens resa och starta en ny sida och fortsätta till nästa dag.

• Ange sluttiden för din resa och totalt upp timmarna i varje avsnitt efter att ha nått din slutdestination. Summorna bör lägga till upp till 24 timmar. Om inte, kontrollera tider i varje diagram att se till att du lagt till korrekt. Spela in den avslutande körsträckan och subtrahera det från din start körsträcka att ge dig den totala milen av resan över en 24-timmarsperiod.