mynewspapers.net

Hur att försegla konkreta åtgärder

Hur att försegla konkreta åtgärder


Tätning betong är ett viktigt steg i att bevara ytan. Om du har konkreta åtgärder, hjälper tillämpa en sealer till att skydda dem från skador som repor, bucklor och vatten. Konkret sealer skapar en barriär som kommer att hålla vattnet från att tränga in i betongen. Oförseglade konkreta åtgärder kan börja spricka eller sönder med tiden. Gälla konkreta GRUNDPOLISH för dina steg varje par år för maximalt skydd.

Instruktioner

• Rengör stegen noggrant. Sopa upp damm, smuts och skräp med en kvast. Skrubba stegen med varma, tvålvatten och en styv scrub pensel. Skölja tvål från trappan, så låt den konkreta torrt grundligt. Om stegen är utomhus och du har tillgång till en power bricka, använda den för att rengöra stegen.

• Rör behållaren på konkreta GRUNDPOLISH med paint omrörare. Skaka inte behållaren på sealer eller luftbubblor bildar. Häll en fodrad färg bricka sealer.

• Doppa en paint roller i remsan. Rulla ett tunt skikt av remsan på stegen. Se till att när du tar bort rollern från stegen för att få mer sealer som du börja bygga precis intill det område som rullades senast. Detta garanterar ingen plats är missat. En pensel kan användas gälla sealer skrevor och trånga utrymmen.

• Låt remsan torka helt enligt tillverkarens instruktioner. Tillämpa ett andra skikt av sealer efter den första som har torkat helt.