mynewspapers.net

Hur att försegla ett dubbel-rutan fönster

Hur att försegla ett dubbel-rutan fönster


Dubbel spröjsade Fönstren är unika i att de är sammansatta av två separata glaspaneler i en enda, gemensam ram. Denna församling har vissa fördelar jämfört med traditionella fönster typer. Paneler av en dubbel spröjsade fönster är mindre än en tum ifrån varandra, icke-giftiga gaser som faktiskt förbättrar isolering-svällning. Som ett resultat, är denna funktion också effektivt i filtrering gatan buller. En lufttät, vattentät tätningsmassa som silikon täta kommer att effektivt återförslut fönstret och isolera insidan av en struktur.

Instruktioner

• Behandla befintliga fönster sigill med en kommersiell täta remover. Applicera lösningsmedlet enligt instruktionerna på etiketten och låt det att upplösa tätningsmedel för lämpliga väntetiden.

• Skär gammalt försegla med en mattkniv och låt det lossna. Bänd resten från fönsterkarmen, med en spackel tills det är helt bort.

• Torka i sömmarna av dubbel spröjsade fönsterramen med en fuktig trasa att rensa bort alla lösa rester eller smuts. Målområdena måste vara fria från föroreningar som kunde fånga luft när nya tätningsmedlet appliceras.

• Förbereda en patron av silikon täta. Skuren spets från munstycket med sax och punktera tätningen inuti, med en styv tråd eller spik, då läsa in kassetten i en fogtätning pistol.

• Avstå från en sträng av täta mer än 1/4 tum tjock direkt i en söm mellan fönsterkarmen och väggen. Rita spetsen på pistolen längs sömmen och tillämpa en även säl.

• Glider en slät, platt verktyg över täta för en snyggare tätning, till exempel en craft stick eller plastsked. Upprepa samma procedur för varje sida på fönsterkarmen och tillåta silikon att bota i 24 timmar.