mynewspapers.net

Hur att försegla en tegelvägg

Hur att försegla en tegelvägg


Tegelväggar är robusta strukturer som är inte bara funktionell i vikt stöd, men robust estetiska. Tegelväggar finns inuti en bostadshus boning, separera två rum eller som en yttre fasad. Men tegel är porös och om inte korrekt förseglat, fukt tränger genom väggen in i hemmet. För att förhindra fukt, vilket kan leda till mögel tillväxt, har du att försegla tegelväggen.

Instruktioner

• Sprida damm lakan över golvet eller marken mot tegelväggen att skydda ditt golv finish eller gräsmatta och växter.

• Mix 4 delar varmt vatten med 1 del tsk i en hink. Sätta på gummihandskar och rör den tsk och vatten med en styv borste borste. Låt borsten blöta i blandningen i ca 10 minuter att mätta borst.

• Skrubba grundligt tegelväggen med lösningen, att få alla smuts och sot från ytan. Tegel i väggen ska vara någon jord eller smuts.

• Torr tegelväggen med en värmepistol eller hårtork när helt ren. Låt inte tegel vägg luften torr eller vattenfläckar kan visas. Använda värmepistol eller torktumlare att tränga in i porerna i tegelväggen. Skölj skopan och ställ åt sidan när tegelväggen är torr.

• Öppna en burk med betong och murverk sealer med en flat skruvmejsel. Doppa en pensel i remsan och tillämpa första strykningen. Borste från topp till botten långsamt, behandling av varje tegelsten med sealer. Låt torka som rekommenderas av tillverkaren därefter.

• Borsta på ett andra skikt av betong och murverk sealer efter första strykningen har torkat. Låt torka i 24 till 48 timmar eller så länge regisserad av tillverkaren.