mynewspapers.net

Hur att försegla en skära lem på ett träd

Hur att försegla en skära lem på ett träd


Beskärning ett träd är ofta nödvändigt att ta bort igenvuxna, skadade eller sjuka lemmar. Cutting extremiteten renlig är en viktig del i att hjälpa snittet att läka ordentligt. Detta förhindrar sjukdom och stoppar insektsangrepp. Beskärning ett träd samtidigt som det är kräver vilande vanligtvis inte ett tätningsmedel; När ett snitt görs även trädet inte är vilande, bör du dock använda en sealer för att minska risken för fukt in utsatta såret.

Instruktioner

• Ta bort en lem från ett träd med bypass klippverktyg så att snittet är även med stammen. Du kan behöva använda en motorsåg på större grenar.

• Ta bort alla ojämna kanter i Barken med klippverktyg så det är så snyggt som möjligt och så att beskärning försegla kan bilda en effektiv tätning över snittet.

• Förbereda latex beskärning tätningen enligt anvisningar från tillverkaren. Skaka eller rör om produkten för att blanda väl före sprutning eller måla på.

• Tillämpa ett jämnt skikt av latex beskärning tätningen att snittet på trädet. Överlappa beskärning tätningen på omgivande Barken.

• Tillåt försegla att torka ordentligt och applicera en annan lager av beskärning tätningen, om nödvändigt, att fylla alla hål eller områden som inte omfattades med den första ansökan.