mynewspapers.net

Hur att försegla en Marina bandet Harmonica

Hur att försegla en Marina bandet Harmonica


Hohner producerade sin första munspel 1857 i Tyskland. Konkurrens sprida harmonicas världen över, och marina bandet, samt andra produkter, blev populär i olika nationer. Marina bandet hittade popularitet med amerikansk blues och rock artister som Bruce Springsteen och Neil Young. En olycklig bieffekt av munspel är att interiören kammar, som hjälper producera musik, är gjorda av trä, och så kan svälla eller kontrakt med ändringar i temperatur och fukt. Detta kan skapa pitch ändringar och andra problem. Tätning av trä kam i Marina bandet harmonicaen kan hålla musiken konsekvent och pålitlig med varje användning.

Instruktioner

• Demontera Marina bandet munspel. Ta bort alla skruvar som håller ihop tallrikar och interiör bitar. Ange dessa skruvar på en säker plats så att du inte förlorar dem medan du arbetar.

• Separera noggrant munspel, att se till att du kommer ihåg den ordning i vilken de var samlade. Om nödvändigt, hålla alla delar i en skål och rita ett diagram av harmonicaen så att du effektivt kan montera instrumentet.

• Ta bort kam, som är trä remsan som har många tänder som en hårkam. Ställa in kammen på en ren och torr trasa eller duk. Klappa den ner försiktigt ta bort ytan fukt från att spela munspel.

• Håll kamma mellan tummen och pekfingret och sänk kammen i en burk eller kan av oblekt bivax. Att kammen att suga i 10 sekunder och vänder den sedan så att du håller i den andra änden och doppa igen. Dränka från varje ände säkerställer att hela ytan är täckt, inklusive de områden där fingrarna kontakta trä.

• Ändra kammen på trasan. Linda trasan över kammen och klappa kammen försiktigt för att ta bort överflödigt bivax. Detta kommer att bidra till en platta, även orerar finish på kammen.

• Tillåt vax för att torka på kammen över natten. Upprepa de doppa igen följande dag för att stärka sigill. Låt vaxet återigen torrt över natten.

• Montera harmonicaen när vaxet har torkat helt.