mynewspapers.net

Hur att förlåta en hustru affär

Hur att förlåta en hustru affär


Det är inte trevligt, men både män och kvinnor fuska ibland på deras makar. Detta innebär att det är fullt möjligt att din fru har en affär. Om detta händer, kan du antingen promenad från äktenskapet eller arbeta igenom det med henne, så småningom förlåta henne och går vidare med ditt liv och äktenskap. Detta kommer definitivt inte att bli lätt, men det har gjorts tidigare och du kan göra det, också.

Instruktioner

• Fastställa att din fru är förtjänta av förlåtelse. För en, var affären en engångsföreteelse, eller var hon en seriell gärningsmannen? Har hon slutat sin affär, och kommer hon avstå från att göra det igen?

• Förklara för din fru att du inte kommer att förlåta henne och gå vidare över natten. Så, båda av du måste förstå att förlåtelse är en process, inte en åtgärd.

• Prata med någon som kommer att lyssna uppmärksamt. Detta kan vara en nära vän, en släkting eller någon annan som du känner dig bekväm att få saker ut från bröstet. Om du gör detta, kommer du att kunna få känslor och tvivel du har ute i det fria, som kommer att göra dem lättare att hantera och kan i sin tur gör det lättare att förlåta din fru.

• Bedöma ditt äktenskap som helhet. Du måste ta en lång, hård titt på förhållandet för att identifiera de bakomliggande orsakerna till affären. Det kan betyda uppriktiga diskussioner med din fru om varför gjorde vad hon gjorde. Om du kan ta itu med orsakerna du avslöja, har du en bättre chans att gå vidare.

• Ta en dag i taget, och kom ihåg att det finns en skillnad mellan förlåta och glömma. Du sannolikt aldrig kommer att glömma, men förlåtelse kommer som din ilska försvinner och du börja bygga upp ditt självförtroende och din äktenskap.