mynewspapers.net

Hur att fejka en piercing

Hur att fejka en piercing


Om du överväger en piercing men inte vill göra det permanent ännu, försök fejkar det. Sätta fake piercing där du vill ha den verkliga piercing att gå och bära det runt en stund att se om du gillar det, eller bara ha en fake piercing för skojs skull. Några piercings kan vara framgångsrikt falsk utan en masse ansträngning.

Instruktioner

• Köp magnetiska smycken. Det magnetiska smycket levereras med en dekorativ framdelen och en andra del som placeras bakom den dekorativ pjäsen. Två stycken kommer att locka varandra när sätta på motsatta sidor av huden. Magnetiska smycken innehåller artiklar för öron, näsa och även munnen. När du är klar med dem, bara ta bort dem från huden.

• Använd en hud-safe lim på baksidan av en kropp juvel eller strass. Tryck på strass till del av kroppen som du vill "pierce," som din näsa. Ta bort rhinestone genom att långsamt dra bort din hud.

• Leta efter fake piercingar i butiker. Detta ger illusionen av en piercing av slå ned på huden utan att gå igenom den. Bara sätta fake piercing runt den del av kroppen du vill piercade. De brukar komma i en hoop form och är bra för öron, näsa och ögonbryn.