mynewspapers.net

Hur att farkosten en CD Sun Catcher

Hur att farkosten en CD Sun Catcher


Om du har några gamla CD-skivor som du inte längre vill, inte kasta dem bort. Du kan göra solen fiskare ur dem och den färdiga produkten kommer inte ut som du bara sätta en CD på en sträng och hängde upp. CD-sun fiskare är anpassningsbar på många sätt, så de inte ser ut som skräp, men en färgstark hängande dekoration att fånga ljuset i ett fönster. Du behöver bara några billiga material från craft mittgången.

Instruktioner

• Färg den silverfärgade sidan av en CD med en färgad permanent spritpenna. Sektion av områden som ett målat glasfönster med en tjock, svart permanent spritpenna och sedan färg i områden med de färgade permanenta märkpennorna. Om CD-skivan har silver på båda sidor, färg båda sidor med markören. Vänta en eller två minuter för bläck från en färg torka innan du lägger till en annan för att förhindra att bläcket blöder tillsammans.

• Tillämpa varmt lim på ryggen på paljetter eller plast strass i olika storlekar och hålla dem till olika ställen på färgade CD. Om du gjorde en ritning, ordna paljetter eller strass så att de är en del av bilden eller förgyller det. Till exempel om du drar en blomma, tillämpas samma färg och storlek strass på varje kronblad. Vänta tre timmar för limmet torka helt och lägga till paljetter eller strass till andra sidan.

• Skär en sträng till 2 eller 3 fot lång. Foder strängen genom hålet i mitten av CD och knyta den på yttre kanten av CD-skivan.

• Sträng pärlor på sun catcher strängen. Använd lätta plastpärlor som är färgade och öppet så de fånga ljuset också. Lägg till färgade pärlor i ett mönster eller slumpmässigt. Du också lägga till några kristall pärlor till strängen för att lägga till ännu mer gnistrade till sun catcher.

• Knyt i slutet av strängen till en vanlig ring som en nyckelring eller botten av ett "S" krok. Hänga den sun catcher på en krok framför ditt fönster eller ute i trädgården för att beundra den.