mynewspapers.net

Hur att färga ekmöbler

Hur att färga ekmöbler


Möbler fläcken kan du lägga till en nyans till trämöbler samt skydd från väder och vind. Ek har en öppen träfibrerna, vilket innebär att det behöver en filler innan färgning för att uppnå en helt slät trä utseende. Många människor föredrar dock avstå från filler och lämna eken med ett mer naturligt kornig utseende. Nästan vem som helst kan fläcken ekmöbler med några enkla leveranser.

Instruktioner

• Sand möbler att jämna det. Först använda 120-slippapper, då 220-slippapper.

• Fyll i träfibrerna om en mjuk konsistens är önskvärt. Wood fyllmedel göra träets yta helt slät. Öppna finkornig skogen, såsom ek, har naturligtvis små öppna korn på deras ytor. Wood fyllmedel fylla i dessa små sprickor och skapa en slät yta. För det mest naturliga trä utseendet, Använd inte en filler.

• Måla ett lager av trä GRUNDPOLISH på möbler, med hjälp av en pensel. Även om trä inte behöver en sealer att få en fläck, hjälpa tätningsmedel trä absorbera fläckar mer jämnt. Till exempel trä utan sealer kan absorbera mer fläck längs skär ändarna av trä, som längs kanterna på en parkbänk, och kommer att ha en ojämn färg efter färgning.

• Måla ett lager av trä fläck på möbler, med hjälp av en pensel. Gäller oavsett vilken typ av fläcken verkar bäst enligt anvisningarna på förpackningen fläcken. De tre huvudsakliga typerna av trä fläckar är oljebaserade fläckar, vattenbaserade fläckar och fläckar/finish kombinationer.

• Måla ett lager av trä finish över fläcken med en pensel, om inte möblerna har ett lager av en fläck/finish kombination. Finish hjälper skydda träet mot repor och hjälper till att förhindra finish färg från avta ojämnt över tiden.