mynewspapers.net

Hur att fånga torsk

Hur att fånga torsk


Torsk är en fisk som lever i kallt vatten i Atlanten. Torsk kan väga tio pounds eller mer och många rutinerade veteraner rutinmässigt fånga torsk som är 22,7 kg eller tyngre. Det har varit torsk som fångats vid över 90,7 kg samt. Torskfisket är en favorit förflutna tid för många fiskare som vill ha en enkel men mycket smakrik fisk. Med bara några tips, kan att fånga torsk vara ett roligt och framgångsrikt.

Instruktioner

• Ta en båt till djupare, svalare vatten. Inte går längre än där din linje kan slå i botten, som torsk njuta av surf linjen. Tillgång till en båt innebär att du kan få till djupare vatten som får du tillgång till större torsk. I en situation där du inte har en båt, hitta en brygga eller piren som du kan hjälpa dig få tillgång till djupare vatten.

• Bete din krok med bete som torsk föredrar. Musslor, musslor, maskar, andra fisk och bläckfisk är bland favoriterna. Det finns också några konstgjorda beten som är särskilt utformat för att fånga torsk. Du kan också kombinera en lure med några färska bete.

• Kasta din linje i ett område som har vrak eller andra funktioner, som en stenig botten. COD vilja dölja bland hinder. Få din linje att gå så nära som möjligt eftersom torsk föredrar att bo i kallare vatten, vilket är vanligt på de mest bortersta djup botten.

• Rulle i din linje långsamt. Om en fisk drar, jerk linjen så att kroken sätter in fisken och fortsätter att veva in. Om du inte fånga en fisk, kommer din linje tillbaka till dig att omarbeta.

• Ice torsken förrän du är redo att klippa och rengöra för att äta. Om du inte kommer att hålla det, returnera den till havet omedelbart.