mynewspapers.net

Hur att fånga kassaapparat bedrägerier

Hur att fånga kassaapparat bedrägerier


Kassaapparat bedrägerier inte bara orsaka ett företag att förlora pengar, de också ange att en eller flera medarbetare är opålitliga. Kunder, alltför, kan köra en kassaapparat bluff och minska ett företags vinster. Hålla ett öga på ditt register och kvitton för att förhindra kassaapparat bedrägerier. Lär dig hur att människor bluff register så att du kan upptäcka en bluff innan att förlora alltför mycket pengar. När du har fångat på en bluff, vidta lämpliga åtgärder med dina medarbetare och vidta åtgärder för att förhindra framtida bedrägerier.

Instruktioner

• Placera kassaapparaten så till är långt borta från kunden. Det bör vara krångligt för en person att nå över och ta tag i räkningar. Webbplatsen för Illinois State polisen varnar företag till avlyssning, som uppstår när en kund tar tag pengar medan kassan är distraherad. Behålla stora räkningar under registret att undvika att förlora dem.

• Balans ut summorna på ett kassaregister i slutet av varje persons SKIFT. Kontroll för att se kan om pengarna som spelas in är beloppet i registret hjälpa dig att stoppa någon från kort byta till.

• Skapa kvitton som inkluderar i kassan namn eller märke nummer. Om en kund klagar om att vara lurade, kan det vara ett äkta misstag. Om det händer flera gånger med samma kassa, finns det ett problem.

• Granskning av ditt register och kvitton om du märker omsättning minskar medan bruttoförsäljning bo samma. Det är ett tecken på en bluff som omfattar inköp och returnerar av anställda. (REF 3)

• Låt inte anställda stänga ut sina egna kassalådor i slutet av sitt skift. Om de gör, de kunde kasserar in pengar - särskilt om de ringer upp ett objekt som en drink eller en måltid. Restauranger med numrerade måltid biljetter som måste vändas kan minska förekomsten av anställda dikning måltid biljetter och kasserar kontantbetalningar.